Eén dag geen woninginbraken. "Loopt u met ons mee?"

27 november 2014 door Hennie van der Zouw
Eén dag geen woninginbraken. "Loopt u met ons mee?"

ZWIJNDRECHT -  De gemeente wil het aantal woninginbraken terugdringen. Daarom doet Zwijndrecht net als in 2013 op 11 december mee met de landelijke actiedag tegen woninginbraken. Tijdens ‘1DagNiet’ willen gemeente en politie samen met u inbrekers een halt toe roepen.
 
Op stap met de wijkagent
Op donderdag 11 december 2014 van 19.00 tot 20.00 uur organiseren gemeente en politie een inbraakpreventietoer in de wijken Kort Ambacht en Noord. Samen met inwoners maakt de wijkagent een rondje door de buurt en laat hij zien waar inbrekers op letten als zij hun slag willen slaan. Ook geeft hij informatie en tips wat u zelf kunt doen om de kans op een inbraak te verkleinen.

Iedereen welkom
Waar u ook woont in Zwijndrecht, u bent van harte welkom om mee te doen aan de preventietoer. Iedereen van jong tot oud kan meelopen met de wijkagent. Aanmelden is niet nodig.

Start preventietoer
Wijkagent Ruud van Oost loopt een rondje in Kort Ambacht. Vertrekpunt: wijkgebouw Kort Ambacht Zuid, Karel Doormanlaan 66. De preventietoer start om 19.00 uur en duurt tot uiterlijk 20.00 uur.

Wijkagent Danny Roodnat gaat op pad in Noord. Vertrekpunt: wijkcentrum Xiejezo, Grote Beerstraat 10. De preventietoer start om 19.00 uur en duurt tot uiterlijk 20.00 uur.

1DagNiet
1 DagNiet is een landelijk burgerinitiatief tegen woninginbraken. Het motiveert inwoners van Nederland om na te denken over positieve initiatieven die zij in of rond hun eigen huis, straat of wijk kunnen organiseren die de kans op inbraak sterk doen verminderen. Hiervoor wordt aandacht gevraagd tijdens de landelijke actiedag op 11 december a.s.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.