O&O turners in top 10 van Future Cup in Oostenrijk

01 december 2014 door Hennie van der Zouw
O&O turners in top 10 van Future Cup in Oostenrijk

ZWIJNDRECHT - Bradley Noordzij en Gijs Peeters, beiden lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, hebben zich bij de in het Oostenrijkse Linz gehouden Future Cup 2014 in de top tien geturnd. De Future  Cup is een groot internationaal toernooi waaraan dit jaar zo’n honderd juniorturners uit twaalf landen en drie continenten deelnamen.

De O & O-turners vormden samen met Emilio Martina Perez en Wout Teilers het Nederlands team. Met een puntentotaal van 216,200 eindigde het team op een tiende plaats.

Individueel turnde Gijs in de meerkamp 72,250 punten bijeen en eindigde hij met dit resultaat op een knappe zesde plaats. Op het onderdeel sprong  werd hij zelfs tweede en moest hij met 12,700 punten alleen de Japanner Takeru Kitazono als zijn meerdere erkennen.

In het individuele klassement tikte Bradley  een fraaie negende plaats af. Hij kwam tot een totaal score van 71,600.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.