Alle F teams Groote Lindt kampioen

01 december 2014 door Hennie van der Zouw
Alle F teams Groote Lindt kampioen

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 29 november werd een bijzondere voor Groote Lindt en in het bijzonder voor de F pupillen afdeling. Op deze dag was het mogelijk dat alle vier de F-teams hun kampioenschap konden behalen.

Met veel belangstelling van ouders, andere familie leden en vrienden werden de  beslissende wedstrijden gevolgd. De uit en  thuis spelende teams hielden elkaar op de hoogte via de F-jes  app en al snel werd duidelijk dat de jonge spelertjes van de Groote Lindt het kampioenschap niet wilden mislopen.

Met overtuiging behaalden alle F teams de overwinning en werden de kampioenschappen binnen gesleept. Een uniek prestatie, alle F teams van Groote Lindt kampioen.

Na afloop werd er dan ook een knal feestje gegeven om de kampioenen in het zonnetje te zetten,waarbij alle spelertjes  een eigen beker  ter herinnering ontvingen en de teams werden beloond met de  kampioensschaal. Na afloop van de wedstrijd Groote Lindt – ’s Gravendeel werden de F teams in de bomvolle kantine gehuldigd.

Het kampioenschap van alle F teams van Groote Lindt is zoals gezegd een unieke prestatie binnen een jeugdafdeling die zich sterk aan het ontwikkelen is. De structuur van de omgezette organisatie, de ingeslagen weg en met name de uitvoering daarvan wordt steeds verder verfijnd.  Dit blijft niet ongemerkt waardoor Groote Lindt ook in het leden aantal aan het groeien is.

Door de aanwas van nieuwe leden gaat Groote Lindt na de winterstop starten met een aantal extra  teams en heeft daarbij de mogelijkheid om ook nieuwe spelertjes  direct in een team te plaatsen.

Om kennis te maken met voetbal en de vereniging organiseert Groote Lindt van 8 t/m 11 december open trainingen. Op maandag 8 -en woensdag 10 december trainen de F pupillen.

De mini pupillen trainen op woensdag 10 december en de trainingen voor D pupillen zijn op dinsdag 9 en donderdag 11 december. De aanvangstijd van alle trainingen is om 18:00 uur en duren tot ongeveer 19:15.

Tijdens de gezellige derde helft na afloop van de helaas verloren wedstrijd van de hoofdmacht tegen ’s Gravendeel (0-1) onder aanvoering van Hot Pop uit Hendrik Ido Ambacht, werden niet alleen de F teams gehuldigd, ook de E1 mocht op het podium verschijnen.

Zij verkochten als team de meeste loten voor de Grote Club actie en mogen derhalve als beloning een voorwedstrijd spelen bij FC Dordrecht – SC Heerenveen en tevens eten bij Happy Italy.

Speler Jaro Miog van dit team verkocht individueel de meeste loten en mag als wedstrijdmascotte deze eredivisie wedstrijd beleven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.