Wederom winst voor het vlaggenschip van Albatros

01 december 2014 door Hennie van der Zouw
Wederom winst voor het vlaggenschip van Albatros

ZWIJNDRECHT - Het vlaggenschip van de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros blijft ook de vierde wedstrijd ongeslagen en pakt 2 punten te pakken. De reserves konden het helaas niet bolwerken en verloren.  

In de tweede thuiswedstrijd trad het eerste team aan tegen Futura. Wederom wist Albatros de punten binnen te halen. Er werd met 17-11 gewonnen. De concurrenten pakten minder punten, waardoor Albatros nu een mooie eerste plek heeft bemachtigd.

De reserves opende snel de score, maar Furtura had direct een antwoord en pakte al snel een ruime voorsprong, 1-6. Albatros kon niet meer terug komen en verloor met 10-18.

A1 speelde een spannende wedstrijd tegen Valto. Valto kwam op een ruime voorsprong, maar Albatros wist zich terug te knokken tot gelijke hoogte en zelf een kleine voorsprong, 15-16. Helaas knokte Valto zich terug en in de laatste minuten wist Valto het winnende doelpunt te scoren, 16-17.  

Bij de seniorenteams wisten senioren 5, 7 en 8 punten te pakken. Senioren 5 versloeg KCR gemakkelijk met 8-12, het zevende won met 12-17 van KOAG en er was een grote uitslag voor senioren 8. Zij wisten maar liefst met 22-2 te winnen van Zevenbergen. Ook was er winst voor junioren A4, na een achterstand van 4 punten wisten ze terug te komen en Vlaardingen A1 met 14-11 te verslaan.

Onderschrift foto:
Albatros 1 – Furtura 1, fotograaf Martin Hulsman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.