Thuiszorg Curadomi opent kantoor aan de Koninginneweg

03 december 2014 door Hennie van der Zouw
Thuiszorg Curadomi opent kantoor aan de Koninginneweg

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT -  Thuiszorg Curadomi bestaat uit een klein zelfsturend team en is al enige tijd werkzaam in de regio Zwijndrecht.

De mensen van Thuiszorg Curadomi zijn blij dat ze per 19 november een eigen kantoor in Zwijndrecht aan de Koninginneweg 1 mogen openen. Voor de meeste Zwijndrechtenaren is dit gebouw vooral bekend als het oude ziekenfondskantoor.

U kunt bij Thuiszorg Curadomi terecht voor persoonlijke verzorging, verpleging, huishoudelijke hulp en 24-uurszorg. Vanuit hun Christelijke missie bieden zij zorg aan iedereen, ongeacht levensovertuiging.

Ook is Thuiszorg Curadomi werkzaam in de plaatsen Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk.

Thuiszorg Curadomi is te bereiken op 06.83676614 & planningteamzwijndrecht@leliezorggroep.nl en www.curadomi.nl.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.