Societeit Zwijndrechtse Waard heeft nieuwe voorzitter

04 december 2014 door Hennie van der Zouw
Societeit Zwijndrechtse Waard heeft nieuwe voorzitter

ZWIJNDRECHT -  Per 1 december heeft de Sociëteit Zwijndrechtse Waard een nieuw voorzitter benoemd. Rob Oosterbaan heeft de hamer overgenomen van Arend Hofland, die zich voor andere zaken gaat inzetten.

De Sociëteit is een ontmoetingsgelegenheid voor inwoners van Zwijndrecht van 55 jaar en ouder. Lekker eten, een gezellig praatje; bij de Sociëteit vindt u genoeg mogelijkheden om nieuwe kennissen en vrienden op te doen. De activiteiten vinden plaats op de locaties van de Swinhove Groep, waar Rob Oosterbaan werkt als Hoofd Communicatie en Casemanagement.

Oosterbaan: ”het is erg belangrijk dat er voor inwoners van Zwijndrecht e.o. gezellige activiteiten worden georganiseerd. Lid zijn van de Sociëteit zorgt ervoor dat iemand maandelijks meerdere keren op onze locaties iets kan beleven.”

De vier brasserieën van de Swinhove Groep zijn het decor voor de bijeenkomsten, lekker centraal en in de buurt. “Eenzaamheid komt steeds vaker voor, maar dat is niet nodig. Kom naar de Sociëteits bijeenkomsten en geniet van laagdrempelige gezelligheid.” Nieuwe leden zijn welkom en kunnen zich aanmelden met een inschrijfformulier dat bij de Swinhove groep locaties verkrijgbaar is. “Ook niet-leden zijn natuurlijk van harte welkom”, zegt Oosterbaan, “maar die betalen dan iets meer voor een activiteit of diner, lid zijn biedt gewoon meer voordelen.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.