Politie zoekt getuigen van woningoverval Zwijndrecht

04 december 2014 door Hennie van der Zouw
Politie zoekt getuigen van woningoverval Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - De politie komt graag in contact met getuigen van een woningoverval die op 2 december in Zwijndrecht plaatsvond.

Tussen 21.05 en 21.15 uur belden twee onbekende mannen aan bij een woning aan de Brücknerstraat. Toen de bewoner opendeed, drongen de mannen snel naar binnen en ontstond een worsteling.

De bewoner werd bij zijn keel gegrepen en gedwongen de trap naar de eerste verdieping op te gaan. De man wist weer beneden te komen met de twee daders achter hem aan. Eenmaal weer beneden maakten de mannen dat ze weg kwamen. Ze hebben vermoedelijk niets meegenomen. Het slachtoffer liep kneuzingen aan zijn hals op, maar bleef verder ongedeerd.

De daders blanke mannen van 30 tot 35 jaar en van 28 tot 30 jaar, beiden ongeveer 1.90m lang.

Wie voor of na het incident iets heeft gezien of de overval heeft zien gebeuren, wordt gevraagd contact met de politie te leggen. Dat geldt ook voor andere informatie helpt in het onderzoek. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar het Regionale Team Overvallen. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.