Politie houdt inbraakverdachte aan

05 december 2014 door Hennie van der Zouw
Politie houdt inbraakverdachte aan

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Een 37-jarige man uit Dordrecht is op 1 december in Zwijndrecht aangehouden.

Zijn arrestatie was het gevolg van een gezamenlijk onderzoek door de Surveillancedienst, Wijkpolitie, Recherche, Flexteam en Forensische Opsporing. De man kwam in beeld als verdachte van meerdere inbraken in winkels en pogingen daartoe op en rondom het Admiraalsplein in Dordrecht in november. Bij het onderzoek werd de politie goed geholpen door ondernemers en bewoners, die de politie van informatie voorzagen.

Op een adres in Zwijndrecht werden meerdere goederen, waaronder kleding, schoeisel en gereedschap, in beslaggenomen die mogelijk bij de inbraken zijn buitgemaakt.

De verdachte is in verzekering gesteld en wordt verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.