Sint met paard en wagen naar Julianaschool

08 december 2014 door Hennie van der Zouw
Sint met paard en wagen naar Julianaschool

ZWIJNDRECHT - Op 5 december stonden alle kinderen, leerkrachten en heel veel ouders van de Julianaschool op het schoolplein te wachten op de komst van de Sint en zijn Pieten. Ook de kinderen van peuterspeelgroep Juliaantje en Juul (opvang en onderwijs voor 3- en 4-jarigen) waren erbij.

Sint had aangegeven dat hij met de bus zou komen, maar helaas had hij deze gemist. Gelukkig kwam juf Rachel van groep 6 en 8, die pech had met haar auto, met haar paard naar school. Toevallig zag zij Sint en de Pieten wachten bij de bushalte. Snel stapten ze in en waren ze net op tijd om iedereen die stond te wachten bij het gemeentehuis niet teleur te stellen. Na het welkom werd het feest op school nog vrolijk verder gevierd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.