Pakjes van Sint komen per Stint

08 december 2014 door Hennie van der Zouw
Pakjes van Sint komen per Stint

ZWIJNDRECHT - Vrijdag 5 december kregen alle kinderen op de locaties van de Stichting Kinderopvang Zwijndrecht (SKZ) bezoek van drie Zwarte Pieten. Ze hadden hiervoor een bijzonder vervoermiddel gekozen: de SKZ-Stint.

De Stint is een elektrische bolderwagen waarmee pedagogisch medewerkers zelfstandig tien kinderen op een veilige, comfortabele manier kunnen vervoeren. De Pieten waren ontzettend enthousiast over dit bijzondere vervoermiddel en hebben gevraagd of ze het volgend jaar mogen lenen om overal in Nederland pakjes van Sinterklaas te bezorgen. De Pieten waren bijzonder actief en leverden in een recordtempo wat lekkers en cadeautjes af op alle SKZ-locaties.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.