Pelikaan F2 behaalt het kampioenschap

09 december 2014 door Hennie van der Zouw
Pelikaan F2 behaalt het kampioenschap

ZWIJNDRECHT -  Zaterdag 6 december hebben onze super peli's van F2  hun welverdiende kampioenschap van de najaar competitie gevierd. Deze jongens hebben in 9 wedstrijden 22 punten behaald, met nog 1 wedstrijd te gaan. 32 doelpunten voor en 12 tegen.

In de kantine klonk het "We are the Champions" en werden de spelers getrakteerd op friet en limonade. Tevens kreeg het team een mooi kampioensshirt een een echte kampioensschaal dat aangeboden werd door de trainers en ouders. De jeugdcommissie van Pelikaan feliciteert de spelers en trainers  van Pelikaan F2 met dit mooie resultaat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.