175 hennepplanten aangetroffen in woning

14 december 2014 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT -  In een woning aan de Nicolaas Maesstraat in Zwijndrecht hebben agenten vrijdagavond 12 december 175 hennepplanten aangetroffen. Een persoon is aangehouden.

Agenten gingen die avond poolshoogte nemen bij de woning, nadat uit een onderzoek was informatie voortgekomen dat er mogelijk een hennepkwekerij in het pand aanwezig zou zijn. Eenmaal in het pand, troffen de politiemensen inderdaad een kwekerij aan. Een 51-jarige man uit Zwijndrecht die in de woning aanwezig was, is aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau om gehoord te worden. De politie stelt een verder onderzoek in naar de kwekerij en het pand.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.