Open Jubileum-toernooi levert goud en brons op voor O&O

15 december 2014 door Hennie van der Zouw
Open Jubileum-toernooi levert goud en brons op voor O&O

ZWIJNDRECHT - Afgelopen weekend heeft de meisjes/dames-toestelselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O met succes deelgenomen aan het Open-jubileumtoernooi van G.V. Barendrecht. Het drukbezette toernooi werd gehouden in sporthal “de Enk” in Rotterdam.

O & O had haar vertegenwoordiging in diverse categorieën in wist beslag te leggen op drie zilveren en twee bronzen medailles.

Bij de instappers-N2 eiste de jeugdige Lieke Verploegh met 51,550 punten het zilver voor zich  op. Bij de senioren-C van de 3de divisie was het Aranka Gàl die zich het zilver om liet hangen. Haar eindscore kwam uit op 42,725 punten.  Zilver was er ook voor Inge Keller. Inge  kwam tot dit resultaat bij senioren-D van de 4de divisie en noteerde daarbij een puntentotaal van 40,925.

Het brons bij de pupillen-N3 was met 49,625 punten voor  Naomie van der Vliet. Elyne Bickel  completeerde het geheel. Zij werd met 44,625 punten knap derde bij de dames senior-A van de 1ste divisie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.