Acht podiumplekken op Ned. kampioenschappen voor Accelerando

15 december 2014 door Hennie van der Zouw
Acht podiumplekken op Ned. kampioenschappen voor Accelerando

ZWIJNDRECHT - Het afgelopen weekend waren de Nederlands runner-up Kampioenschappen voor twirlend nederland. De zwijndrechte vereniging Twirlteam Accelerando stond op deze kampioenschappen met vele solisten en twee teams. Deze vereniging wist super resultaten te behalen op deze kampioenschappen. Zij wisten namelijk 8 podium plekken te veroveren. 

De titel nederlands kampioen ging naar het duo Larissa Leensvaar en Manon Heppenhuis (in de categorie junior duo dance) en naar het duo Romy Kruyt en Emma Heppenhuis ( in de categorie preteen duo dance én preteen duo twirling). Dit laatste duo wist dus zelfs 2 titels binnen te slepen. Er werden 2 zilveren medailles behaald door Bonita de Ruiter en Emma Heppenhuis bij het onderdeel super x strut (resp. categorie junior en preteen).  Een bronzen medaille werd behaald door het duo Amber van Gelder en Bonita de Ruiter (in de categorie junior duo twirling) en door Romy Kruyt bij het onderdeel 2-baton (categorie preteen). Ook wist het C-team van Accelerando een 3e plek van nederland te veroveren. Twirlteam Accelerando kan terugkijken op een zeer geslaagd twirljaar. De instructie van deze vereniging is in handen van Cobi de Ruiter, Annemarie van Veldhoven, Desiree de Ruiter en Lenneke Beerentemfel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.