Pelikaan D2 behaalt kampioenschap

15 december 2014 door Hennie van der Zouw
Pelikaan D2 behaalt kampioenschap

ZWIJNDRECHT -  Afgelopen zaterdag heeft Pelikaan D2 het kampioenschap behaald. Op het hoofdveld werd de laatste competitie en tevens kampioenswedstrijd van dit najaars seizoen gespeeld tegen De Alblas D2. Pelikaan D2 wist uiteindelijk na 60 minuten een 4-1 stand op het score bord te zetten en was het kampioenschap een feit.

Met 9 gewonnen, 1 verloren wedstrijd en 27 punten, 29 doelpunten voor en maar 11 tegen kan Pelikaan D2 zich een terechte kampioen noemen. Na de wedstrijd werd dit gevierd met bekers, diploma’s, bloemen en friet in de kantine van Pelikaan en klonk uiteraard het nummer We are the Champions! Namens de jeugdcommissie een felicitatie aan de trainers en spelers van D2 met deze mooie prestatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.