Loco-burgemeester bezoekt 65-jarig bruidspaar Roubos-Koomans

16 december 2014 door Hennie van der Zouw
Loco-burgemeester bezoekt  65-jarig bruidspaar Roubos-Koomans

ZWIJNDRECHT - Loco-burgemeester Henk Mirck bracht zondag 7 december 2014 in ‘De Salon’ van verzorgingstehuis Swinhove een bezoek aan het 65 jarig echtpaar Roubos-Koomans om hen te feliciteren namens het gemeentebestuur.

Het echtpaar trad 8 december 1949 in Dordrecht in het huwelijk. Het echtpaar heeft vier kinderen, drie dochters en één zoon. De heer Roubos woont al vanaf zijn geboorte in Zwijndrecht.

Fotobijschrift: Het echtpaar Roubos-Koomans samen met de loco-burgemeester en drie van hun vier kinderen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.