Locoburgemeester bezoekt diamanten huwelijkspaar

19 december 2014 door Hennie van der Zouw
Locoburgemeester bezoekt diamanten huwelijkspaar

ZWIJNDRECHT - Locoburgemeester Aaike Kamsteeg bezocht 10 december de heer en mevrouw Van der Graaf om hen namens het College van B&W van de gemeente Zwijndrecht te feliciteren met hun diamanten bruiloft.
 
Het echtpaar is altijd zeer actief geweest in het vrijwilligerswerk en het verenigingsleven. Zo heeft de heer Van der Graaf vroeger veel gechauffeerd voor voetbalvereniging Groote Lindt. Zij hebben hun 60-jarige bruiloft gevierd met familie en vrienden. Het echtpaar heeft twee zonen.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.