Ron Tempelaar (nog) langer bij Pelikaan

22 december 2014 door Hennie van der Zouw
Ron Tempelaar (nog) langer bij Pelikaan

ZWIJNDRECHT - De Technische Commissie, namens het bestuur van de ZVV Pelikaan en huidig hoofdtrainer Ron Tempelaar hebben overeenstemming bereikt om het huidige dienstverband met nog eens 2 jaar te gaan verlengen.

Volgens R. Priester van de Technische Commissie een bewuste- en weloverwogen keuze. Trainer en club passen prima bij elkaar, er is voldoende draagvlak voor deze contractverlenging binnen de spelersgroep en zowel Tempelaar als ook Pelikaan zien beiden nog volop uitdaging en perspectief. Het gevoel van trainer en club ten opzichte van elkaar is meer dan goed en dat schenkt voldoende vertrouwen voor de toekomst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.