Alerte voorbijganger ontdekt onderkoelde vrouw

25 december 2014 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 52-jarige vrouw is woensdag 24 december 2014 gewond geraakt toen zij met haar scootmobiel in het water belandde aan de Kijfhoek. Een oplettende 42-jarige man uit Zwijndrecht zag de vrouw en alarmeerde de hulpdiensten.

Het slachtoffer werd om 06:30 uur opgemerkt door de melder. Gearriveerde agenten hebben de vrouw uit het water gehaald. Ze verklaarde zeker drie kwartier in het water te hebben gelegen. Ze is met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar een ziekenhuis. Hoe de vrouw met haar scootmobiel in het water belandde wordt onderzocht.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.