Zilveren erepenning voor Wouter Gorter

30 december 2014
Zilveren erepenning voor Wouter Gorter

ZWIJNDRECHT - Op maandag 29 december ontving Wouter Gorter een zilveren erepenning van de gemeente Zwijndrecht uit handen van raadslid Elbert Vissers.

De heer Gorter heeft in 2004 samen met twee andere ondernemers de Heerjansdamse ondernemersvereniging Hazewinden opgericht en is daar nog steeds voorzitter van. De ondernemersvereniging heeft meer dan 100 leden, wat erg bijzonder is voor zo'n klein dorp.

In het dagelijks leven is Wouter Gorter actief als directeur van de bedrijven Mahony Mediagroep en Display4all.

Foto: Julia Karreman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.