Goed korfbalweekend voor CKV Albatros

05 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Goed korfbalweekend voor CKV Albatros

ZWIJNDRECHT - Het eerste speelweekend in het nieuwe jaar begint met weinig competitiewedstrijden bij de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros. Senioren 5 boekte een ruime overwinning en ook E4 wist gemakkelijk punten te pakken.

Senioren 5 wist na 10 minuten al een ruime voorsprong te pakken op Vitesse, 6-0. Deze voorsprong werd al snel verder uitgebouwd en het 5e overklaste Vitesse met 23-6. Helaas geen punten voor senioren 7. Albatros en Nieuwerkerk gingen gelijk op, maar Nieuwerkerk wist 3 punten voor te komen waardoor Albatros niet meer dichterbij wist te komen, 10-14.

Verder was er winst voor A6, B2, D3 en E4. Junioren A6 wist nipt te winnen van Oranje Nassau, 13-12. B2 wist RWA met 10-4 te verslaan en D3 versloeg PKC met 6-16. Een grote overwinning was er voor E4, zij versloegen Merwede met maar liefst 18-0.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.