Politie zoekt getuigen van vernielingen

06 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Politie zoekt getuigen van vernielingen

ZWIJNDRECHT - De politie in Zwijndrecht komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van vernielingen die tussen Oud en Nieuw in de wijk Heer Oudelands Ambacht hebben plaatsgevonden.

In de laatste week van het jaar werden onder meer ruiten en verkeersborden vernield en werd een abri flink beschadigd. De vernielingen vonden plaats in de omgeving van de Develhal, op de Parklaan en Beethovenlaan en in de omgeving van Winkelcentrum Oudeland.

Wie heeft gezien wie de vernielingen pleegde(n) of andere informatie heeft die leidt naar de daders, wordt gevraagd om te bellen met de politie via 0900-8844 en te vragen naar Basisteam Drechtsteden Buiten. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.