Benfica oefent bij Albatros

07 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Benfica oefent bij Albatros

ZWIJNDRECHT - Het Portugese NC Benfica speelt maandagavond een oefenwedstrijd tegen de korfballers van het Zwijndrechtse Albatros. De ploeg bereidt zich in Nederland voor op de strijd om de Europacup voor landskampioenen die van 14 tot en met 17 januari in het Belgische Tielen en Herentals verspeeld wordt.

De Portugezen verblijven vanaf zaterdagmiddag bij een bekende Albatrosfamilie in Zwijndrecht en trainen en spelen in de komende periode zo veel mogelijk als voorbereiding op het toernooi.

Op maandag 12 januari wordt in de Zwijndrechtse Develsteinhal om 20.15 uur tegen Albatros gespeeld en op dinsdagavond speelt Benfica tegen en bij Oranje Wit.

Voor zondagmiddag 11 januari is de ploeg overigens nog op zoek naar een sparringpartner, dus heb je belangstelling mail even naar wedstrijdsecretariaatSenA@ckvalbatros.nl

Het Portugese korfbal zit de laatste jaren in de lift en op het laatste EK in november 2014 werd het nationale team zelfs derde achter Nederland en België. Namens Nederland neemt TOP/Quoratio uit Sassenheim deel aan de Europacup.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.