Zwijndrecht betuigt medeleven en steun aan Parijs

08 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Zwijndrecht betuigt medeleven en steun aan Parijs

ZWIJNDRECHT - “De terreuraanslag gisteren in Parijs is een vreselijke gebeurtenis en maakt een grote inbreuk op onze samenleving. Het is een drama voor journalisten, tekenaars, politieagenten en anderen die hiervan slachtoffer zijn. Ook tast deze brute aanslag onze vrijheid van meningsuiting aan. Het college van B&W en de gemeenteraad van Zwijndrecht betuigen hun solidariteit met de Parijzenaars, pers en politie. Onze gedachten zijn bij de slachtoffers en de nabestaanden”, aldus burgemeester Dominic Schrijer.

Demonstraties in Nederland
In verschillende gemeentes wordt vanavond gedemonstreerd.  Eén van de demonstratie in  de nabijheid van Zwijndrecht is in Rotterdam en begint om 18.00 uur op Plein 1940. Meer informatie kunt u vinden op www.rotterdam.nl 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.