Succesvolle afsluiting Nederlands Kampioenschappen twirlen voor Accelerando

14 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Succesvolle afsluiting Nederlands Kampioenschappen twirlen voor Accelerando

ZWIJNDRECHT - Het afgelopen weekend waren de laatste rondes van de nederlands kampioenschappen twirlen in Almere. In december waren al de nederlands runner-up kampioenschappen, maar nu waren de hoogste 'divisies'  van twirlend nederland aan de beurt. Ook de zwijndrechte twirlvereniging Accelerando mocht zich bij de top van nederland voegen.

Deze vereniging had 3 leden met solistische optredens  in de kampioensklasse staan, dit waren respectievelijk Larissa Leensvaar (preteener), Anouk van der  Waal (juveniler) en Emma Heppenhuis (ook preteener). Larissa werd met haar I-baton routine de 12e van nederland, met haar II-baton routine de 6e van Nederland en met haar solo dance  optreden  11e.  Anouk van der Waal werd in haar leeftijdscategorie de 14e van nederland met haar I baton routine.  Emma Heppenhuis wist de 10e plek met haar I baton routine te veroveren. Het duo Iris Opmeer en Desiree de Ruiter waren ook gekwalificeerd voor deze kampioenschappen.

Zij behaalden met  hun show een welverdiende zilveren plak. Bonita de Ruiter deed ook mee met 2 optredens aan deze kampioenschappen. Zij kwam uit in de categorie junior intermediate en behaalde met haar I baton routine een 7e plaats en met haar solo dance optreden een 11e plaats. Zo wist Accelerando aan dit algehele nederlands kampioenschap in totaal 9 podiumplekken te bemachtigen.  Dit is echt een super prestatie. Het A-team, uitkomende in de hoogste divisie (ook zijnde de kampioensklasse)  werd 4e van nederland. De meiden van dit team waren dan ook dolenthousiast bij het horen van deze eind uitslag.

De meiden van Accelerando kijken terug op een succesvol twirljaar en gaan er nu weer hard tegenaan voor het nieuwe twirlseizoen dat in maart zal beginnen. Ook zin om kennis te maken met de twirlsport? Kom dan eens langs bij deze vereniging. Informatie is te verkrijgen op telefoonnummer 078-6104766.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.