Trainingen handbalrecreanten sv Conventus weer begonnen

19 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Trainingen handbalrecreanten sv Conventus weer begonnen

ZWIJNDRECHT - Bij sv Conventus zijn de trainingen voor de handbal Dames Recreanten weer begonnen. Het vorig jaar opgerichte team traint één keer per week en speelt af en toe een oefenwedstrijd. Het team bestaat uit oud-speelsters, maar ook uit dames die voor het eerst handballen en het leuk vinden om op een recreatieve wijze bij een gezellige Zwijndrechtse vereniging een balletje te gooien.

Vanaf het nieuwe seizoen is het de bedoeling dat er deel wordt genomen aan een speciale recreantencompetitie. Recreanten trainen dan één keer per week of spelen tijdens deze doordeweekse avond een wedstrijd, welke 2 x 25 minuten duurt.

Van oktober tot maart traint het recreantenteam elke vrijdagavond in de zaal, terwijl de trainingen gedurende de overige maanden elke donderdag op het Sportcomplex Develstein (naast het Develstein College) plaatsvinden.

Het team zoekt nog nieuwe speelsters. Wil je sporten en gezelligheid combineren met een balsport, train dan drie keer gratis mee! Na deze drie keer kost het spelen in het recreantenteam slechts € 7,50 per maand!

De zaaltraining vinden elke vrijdagavond plaats van 19.00 - 20.00 uur in de Develhal (naast het zwembad). Voor meer informatie kun je mailen naar recreantenhandbal@svconventus.nl of kijk op www.svconventus.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.