Percy Isenia terug op het oude nest

21 januari 2015

ZWIJNDRECHT - Na 19 seizoenen gespeeld te hebben in de hoofdklasse en 10 jaar in het zeer succesvolle Nederlands Honkbalteam keert Percy Isenia (38) terug naar HSV Zwijndrecht waar hij ooit zijn carriére begon. 'Ik wil in het aankomend seizoen bij de hoofdmacht van HSV Zwijndrecht uitvinden wat ik verder wil gaan doen binnen de honkbalsport.

Of dat op het gebied van coaching of talent- of jeugdontwikkeling is weet ik nog niet. Ook speelt in mijn keuze natuurlijk mee dat ik samen met mijn vader Siegried en mijn broer Marvin onze roots bij HSV Zwijndrecht heb liggen. Het is mijn cluppie!.

Het aantrekken van Niels Rombouts als hoofdcoach bij HSV Zwijndrecht lijkt me een goede keus en ik heb er een bijzonder positief gevoel bij. Ik zal, daar waar ik kan, het jonge nieuwe 1e team ondersteunen en beter maken' aldus Isenia.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.