O&O Jongens/Herenselectie goed van start

26 januari 2015 door Hennie van der Zouw
O&O Jongens/Herenselectie goed van start

ZWIJNDRECHT - De jongens/herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O is bij in de Alphen aan de Rijn gehouden Districtskampioenschappen van het District Zuid-Holland het individueel wedstrijdseizoen succesvol van start gegaan. De O & O-turners legden in diverse categorieën beslag op zeven districtstitels, vijf zilveren en twee bronzen medailles.

Bij de benjamins van de talentendivisie eiste de jeugdige en talentvolle Kenji Paizs het goud voor zich op. Hij turnde 102,150 punten bijeen. Bij de pupillen van de talentendivisie turnde Jordi Hagenaar zich met 102,850 punten naar de hoogste trede van het ereschavot, gevolgd door zijn clubgenoot Bas Vuik die tweede werd.

Goud en zilver was er ook bij de instappers van de 1ste divisie. Mitchel de Haas liet zich met 108,50 punten het goud omhangen, Lance Visser met 100,800 punten het zilver.

In de zelfde divisie greep Dennis Swinkels met 68,00 punten de titel bij de jeugd en Dyon Purperhart tekende met 66,050 punten voor een gelijk resultaat bij de junioren-I.

Districtstitels werden ook veroverd in de eredivisie. Bij de jeugd ging de hoogste eer met 69,800 punten naar Gijs Peeters en bij de junioren-ll met 66,00 punten naar Thijs Oosterling. Daarbij werd Martijn de Veer bij de jeugd tweede..

In de jeugdcategorie van de 3de divisie werd door Koen Kappetijn en Damian Zilver dubbel zilver in de wacht gesleept. Beiden turnden 65,050 punten bijeen. Het geheel werd gecompleteerd met het brons van Leon van der Wel (junioren-I van de 3de divisie) en het brons van Jordi Hagestein (junioren-II van de 2de divisie) Leon scoorde 64,750 punten en Jordi 60,800 punten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.