Burgemeester Schrijer zeer geraakt door drama aan de Bosch

29 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Burgemeester Schrijer zeer geraakt door drama aan de Bosch

ZWIJNDRECHT - Burgemeester Schrijer is zeer getroffen door het droevige nieuws van het vreselijke voorval met dodelijke afloop in een woning aan de Bosch: “Het bericht heeft diepe indruk op mij gemaakt. Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden, de familie, de mensen uit de naaste omgeving van het slachtoffer en de mensen uit de buurt.

Gisteravond ben ik meteen naar de Bosch gegaan om mij ter plekke te laten informeren door de recherche en te spreken met omwonenden. Vandaag heb ik hierover verder contact gehad met de politie en instanties. Het is bijzonder triest dat dit is gebeurd, zeker ook gezien de tragedie van een aantal jaren geleden in deze buurt. Op dit moment kunnen we nog niets zeggen over de toedracht en moeten we het onderzoek van de politie afwachten”.

De gemeente informeert de omwonenden middels een brief over het voorval en waar zij terecht kunnen voor hulp en vragen. Deze brief is inmiddels in de buurt verspreid.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.