Vrouw door misdrijf om het leven gebracht

28 januari 2015
Vrouw door misdrijf om het leven gebracht

ZWIJNDRECHT - Dinsdag 27 januari is in een woning in Zwijndrecht het lichaam van een vrouw gevonden. De politie was naar de woning gekomen na een melding van een man op het politiebureau. De man is inmiddels aangehouden.

In de woning aan de Bosch in Zwijndrecht troffen agenten het stoffelijk overschot van een vrouw aan. Uit onderzoek blijkt dat ze door geweld om het leven is gebracht. De melder, een 37-jarige man uit Zwijndrecht, werd aangehouden als verdachte van betrokkenheid bij dit misdrijf. De oorzaak van het misdrijf ligt mogelijk in de relationele sfeer.  

Tips?
In de woning van het slachtoffer doen forensische opsporing en recherche onderzoek. Heeft u informatie over dit misdrijf of andere tips die belangrijk kunnen zijn? Neem contact op met de politie via 0900-8844

Foto: Ad van Herk

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.