Onderzoek gedode vrouw in woning aan de Bosch in volle gang

29 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Onderzoek gedode vrouw in woning aan de Bosch in volle gang

ZWIJNDRECHT - Het onderzoek naar de dinsdag 27 januari 2015 om het leven gekomen vrouw in een woning aan de Bosch is in volle gang. Hoewel de identiteit van de vrouw nog officieel moet worden vastgesteld, gaat de politie ervan uit dat het de 33-jarige bewoonster is.

De Zwijndrechtse is door geweld om het leven gebracht. De 37-jarige man die zich meldde op een politiebureau en verdachte is van betrokkenheid bij het misdrijf, zit nog vast. Hij wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het onderzoek naar de toedracht van het incident wordt voortgezet

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.