Europese Kampioenschappen voor Estee Kraaijeveld

02 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Europese Kampioenschappen voor Estee Kraaijeveld

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - Estée Kraaijeveld, lid van de Zwijndrechste Gymnastiekvereniging O & O en deel uitmakend van de nationale juniorenselectie ritmische gymnastiek heeft zich met haar medeturnsters gekwalificeerd voor de Jeugd Europese Kampioenschappen die van 29 april t/m 3 mei plaats vinden in het Wit-Ruslandse Minsk.

De groep verder bestaande uit Lente Verloop, Denise Verheij  (beiden lid van OKK-Dordrecht), Minous Bouman (Wilskracht – Alphen aan de Rijn), Anne Mees Hooimeijer (Gv Barendrecht – Barendrecht) en Michelle Cuvelier (GV PAX – Hoofddorp) wist de afvaardiging af te dwingen bij het afgelopen weekend  door de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) gehouden kwalificatiemoment.

Ter verdere voorbereiding gaan de turnsters aanstaand weekend voor vier dagen naar Budapest (Hongarije) om daar deel te nemen aan het internationale toernooi “Junbila Gracia Fair Cup”. Zij zullen worden begeleid door Dordtse trainsters Anja en Marcella Alegre

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.