O&O-jongens boeken succes

02 februari 2015 door Hennie van der Zouw
O&O-jongens boeken succes

ZWIJNDRECHT - Zaterdag heeft de jongensselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging  O & O met succes deelgenomen aan de in Waddinxveen gehouden  districtskampioenschappen van Zuid-Holland individueel toestelturnen. Deze dag was het de beurt aan de jongens van de tweede en derde divisie met verplichte oefenstof.  De inschrijvingen overtroffen alle verwachtingen.

O & O had haar vertegenwoordiging bij de instappers van de 2de  divisie en de pupillen van zowel de 2de als de 3de divisie.

Het beste resultaat werd behaald door Arjan de Veer. Hij wist bij de instappers  in de 2de divisie met 104,200 punten knap beslag te leggen op het zilver.
Bij de pupillen van de 3de divisie turnde Bodi Winkler zich naar het ereschavot. Met 91,950 punten liet hij zich het brons omhangen.

Jelle van der Zouwen turnde zijn kampioenschap bij de pupillen van de 2de divisie. Hij rangschikte zich met 86,250 punten op een keurigevijfde plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.