Locoburgemeester bezoekt 60 jarig huwelijkspaar

02 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Locoburgemeester bezoekt 60 jarig huwelijkspaar

ZWIJNDRECHT - Locoburgemeester Jolanda de Witte bezocht zaterdagmiddag 24 januari 2015 het 60-jarig huwelijkspaar de heer P. Middelkoop en mevrouw C. Middelkoop-Donker.

Het echtpaar heeft elkaar als penvrienden leren kennen. De heer Middelkoop zat gedurende twee jaar in Indië. Ze schreven elkaar vaak dagelijks een brief. De heer Middelkoop maakte grote indruk op zijn vrouw toen hij een grammafoonplaat heeft laten maken met een door hem voorgelezen gedicht. Op 25 januari 1955 zijn zij met elkaar in Meerkerk in het huwelijk getreden.

Op 27 januari is de heer  Middelkoop jarig en bereikt hij de leeftijd van 87 jaar; zijn vrouw is 86 jaar oud. Het jubilerende paar woont nog zelfstandig in Zwijndrecht en beiden zijn nog goed gezond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.