Korfballers sv Conventus nemen sportief revanche op DKV Victoria

02 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Korfballers sv Conventus nemen sportief revanche op DKV Victoria

ZWIJNDRECHT - De korfballers van sv Conventus hebben afgelopen weekend sportief revanche genomen op DKV Victoria. Na twee wedstrijden op rij uit handen te hebben gegeven knokte het team zich voor eigen publiek niet alleen naar een belangrijke zege, maar nam ook sportief revanche genomen op de uitwedstrijd die door Conventus werd verloren.

DKV Victoria stond voor de wedstrijd van afgelopen weekend één punt boven Conventus in het kampioenschap.  Tijdens de eerder gespeelde uitwedstrijd had het team een 0 – 5 voorsprong uit handen gegeven, iets wat het team voor eigen publiek zeker niet nogmaals wilde laten gebeuren. Maar in plaats van dat Conventus vroeg in de wedstrijd een voorsprong pakte, kwam het team erg zwak uit de startblokken en zag de achterstand al snel tot 1 – 5 oplopen!

Het team van coach Peter Jonker liet zich echter niet door deze achterstand ontmoedigen en begon een inhaalrace. Met prachtige acties en samenspel stelde het team iedereen in staat om te scoren. Wat de afgelopen maanden constant net niet lukte, lukte afgelopen weekend wel in de Develsteinhal. Op deze manier wist Conventus niet alleen DKV Victoria te passeren, maar zelfs op een grote achterstand te spelen. Na een uur durend doelpuntenfestijn stond er dan ook een verdiende 24 – 17 overwinning op het scorebord.

Scores sv Conventus
Priscilla Zijlmans 6x, Niels de Kok 5x, Thomas Streefkerk 4x, Walter Slingerland 3x, Ellen Verschoor 2x, Rowie Kiel 1x, Denise Coenraads 1x, Danielle Winters 1x, Jeroen van de Pol 1x
 
Fotografie: Kees Streefkerk / sv Conventus

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.