Gezellige filmavond op basisschool De Kim

01 december 2014
Gezellige filmavond op basisschool De Kim

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 28 november hadden de groepen 5 tot en met 8 van De Kim een filmavond op school. Er lag een echte rode loper uit waarover de kinderen, soms heel feestelijk aangekleed, allemaal naar binnen kwamen. Eenmaal binnen werden ze door een paparazzi fotograaf op de gevoelige plaat vastgelegd, waarna de films konden starten.

In groep 5/6 werd gekeken naar de film ‘Midden in de winternacht’ en in groep 7/8 naar Loenatik. De leerlingenraad nam de kaartjes aan van de leerlingen en verzorgde het eten en drinken. Er was heerlijke verse popcorn en tussendoor werden de kinderen getrakteerd op saucijzenbroodjes en snacks, gesponsord door bakkerij van der Spoel en restaria de Patrijs.

Foto: Bovenbouw leerlingen De Kim zitten klaar voor filmavond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.