Geslaagde thema-activiteit over Liefde & seksualiteit in jongerencentrum Mikado

10 maart 2014
Geslaagde thema-activiteit over Liefde & seksualiteit in jongerencentrum Mikado

ZWIJNDRECHT - Op 4 maart heeft er in jongerencentrum Mikado een geslaagde thema-activiteit omtrent ‘Liefde & Seksualiteit’ plaatsgevonden. De ruimte was leuk aangekleed door diverse jongeren met mooie spreuken over liefde, hartjesballonnen en andere materialen.

Het doel van de avond was om jongeren bewust te maken van hun eigen lichaam en de gelegenheid te geven om vragen te kunnen stellen over onderwerpen die zij niet makkelijk met hun ouders of huisarts bespreken. Dit gebeurde o.a. met behulp van een interessante en actuele voorlichting door medewerkers van de GGD en diverse voorlichtingsmaterialen. Hiernaast konden de jongeren deelnemen aan een, op het onderwerp toegespitste, quiz waarbij ze leuke prijzen konden winnen.

Op de bovenverdieping konden de jongeren gratis en anoniem een soa-test laten doen bij de medewerkers van de GGD. Verscheidene jongeren hebben zich laten testen. Met de GGD is afgesproken hier na de zomervakantie een vervolg aan te geven zodat nog meer jongeren de kans krijgen om zich te laten testen. Voor meer vragen over dit thema of andere thema’s: kijk op onze website www.diverz.info.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.