O&O-Turners naar de Kwartfinale

09 februari 2015 door Hennie van der Zouw
O&O-Turners naar de Kwartfinale

ZWIJNDRECHT - De jongens/herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O heeft zaterdag richting het Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen bij de in Tilburg gehouden achtste finale goede zaken gedaan. Bij dit grootse toernooi waarbij bijna duizend turners in actie kwamen wisten de O & O-turners in diverse categorieën beslag te leggen opeen groot aantal startbewijzen voor de kwartfinale. Daarbij wisten de O & O-turners TEVENS fraaie successen te behalen.

Bij de instappers van de 1ste divisie wist Mitchel de Haas met 107,70 punten als eerste uit de strijd te komen. Een gelijk resultaat realiseerde Koen Kappetijn in dejeugdklasse van de 3de divisie. Zijn score bedroeg 67,30 punten. De hoogste eer was ook weggelegd voor Jordi Hagenaar. Hij turnde bij de pupillen van de talentendivisie 107,85 punten bijeen..

Kenji Paizs bond de strijd aan bij de Benjamins van de talentdivisie. Met 102,95 punten werd hij knap tweede.  Een tweede plaats was er ook voor Jarien Fokkens bij de pupillen van de 1ste divisie.

Gijs Franken completeerde het geheel met een derde plaats bij de instappers van de talentendivisie.
De score van Gijs bedroeg 104, 65 punten.

Verder drongen tot de kwartfinale door: Dennis Swinkels (jeugd - 1ste divisie), Luuk van Waaij, Damian Scheper, Paul de Jongh, Jonah Sluimer, Gijs Zijderveld (allen jeugd - 3de divisie), Jelle van der Lans, Leon van der Wel, Björn Bakker, Kevin van Sonsbeek (allen junior-I – 3de divisie), Bas Vuik (pupil – talentendivisie), Yuri Visser (pupil – 1ste divisie), Jelle van der Zouwen (pupil – 2de divisie), Martijn Bal,  Peter Breedveld, Bodi Winkler (allen pupil – 3de divisie), Lance Visser , Frank Scheffer (beiden instap – 1ste divisie), Jordy Hagestein (junior-II – 2de divisie), Thomas van der Helm, Thomas Kok (beiden junior-II – 2de divisie)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.