Lynn Stok eerste tijdens plaatsingswedstrijd in Utrecht

09 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Lynn Stok eerste tijdens plaatsingswedstrijd in Utrecht

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 7 februari is Lynn Stok, ritmisch gymnastiek turnster van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O , in de aanloop naar het Nederlands kampioenschap ritmische gymnastiek bij de in Utrecht gehouden 1ste plaatsingswedstrijd in de junioren-B-categorie met 16,782 punten eerste geworden.

In deze zelfde categorie noteerde Isa van Andel een vijfde plaats en Noa Reijmers een negende plaats.
Bij de pré-junioren-B kwam Ji-lan van Andel slechts 0,4 punten te kort voor het erepodium. Zij werd met 15,116 punten vierde . Faja van Berkel rangschikte zich hierbij als negende.

De jeugdige Manou van Berkel turnde haar wedstrijd bij de benjamins. Met 14,683 werd zij keurig vijfde. Haar clubgenote Jada Snikkers kwam uit op de tiende plaats

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.