Goede start voor O&O-turnsters tijdens districtskampioenschappen

09 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Goede start voor O&O-turnsters tijdens districtskampioenschappen

ZWIJNDRECHT - De meisjes/damesselectie individueel toestelturnen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O hebben voorbije weekend op een tweetal fronten uitstekend werk verricht.

In Amsterdam werd met de turnsters van de 3de divisie met succes deelgenomen aan de districtskampioenschappen van Zuid-Holland.
Bij de pupillen-2-N3 lag Naomi van der Vliet met een fraaie score van 51,017 punten beslag op het goud en wist zich daarmee te plaatsen voor districtsfinale alsmede voor de landelijke halve finale.

Tot een gelijk resultaat kwam Sabrina Weijer. Zij greep met 43,433 punten het goud in de klasse senior-C. Haar clubgenote Miloe Antheunisse plaatste zich eveneens voor de districtsfinale en de landelijke halve finale. Robin Vos en Juliette Storm drongen alleen door tot de districtsfinale.

De 1ste divisie-turnsters kennen in de aanloop naar het Nederlands kampioenschappen een langer traject. Zij startten in Eindhoven met een achtste finale.  
Het beste resultaat hierbij kwam op naam van Desiree Storm. Zij liet zich in de jeugdcategorie met 46,808 punten het zilver omhangen het plaatse zich hiermee voor de kwartfinale. Verder wisten Deandre de Camps (jeugd-N1) en Caitlin van de Graaf (jeugd-N2) een startbewijs te bemachtigen voor de volgende ronde.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.