Korfballers sv Conventus kunnen geen vuist maken tegen kampioen Swift

09 februari 2015 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - De korfballers van sv Conventus hebben afgelopen weekend weinig kunnen doen om de ongeslagen kampioen te stoppen. In de uitwedstrijd kwam Conventus veel tot scoren, maar het zou onvoldoende blijken om tegenstander Swift te verslaan.

Afgelopen weekend lag de korfballers van sv Conventus een moeilijke wedstrijd te wachten in de binnenstad van Amsterdam: tegenstander Swift was een week eerder al tot kampioen gekroond en had in de competitie nog geen enkele wedstrijd verloren.

De overmacht van de tegenstander werd al vroeg in de wedstrijd duidelijk, wat goed geïllustreerd werd met een 17 – 7 stand in de rust. In de tweede helft konden de spelers van Conventus iets vaker de korf doeltreffend weten te raken, maar met 31 – 15 als eindstand moest geconcludeerd worden dat Swift de terechte kampioen was.

Na de moeilijke wedstrijd in Amsterdam heeft de selectie van Conventus direct de focus verlegd op de wedstrijd van volgende week, wanneer er voor het laatst dit seizoen in eigen hal wordt gespeeld. Met Aurora als tegenstander liggen er goede kansen op waardevolle punten, waarmee een plaats in de top drie van het kampioenschap in handbereik blijft. Het team hoopt dan uiteraard weer op de steun van een groot thuispubliek.

Scores sv Conventus
Denise Coenraads 3x, Thomas Streefkerk 2x, Niels de Kok 2x, Jeroen van de Pol 2x, Walter Slingerland 2x, Danielle Winters 2x, Jaimy Hill van Arkel 1x, Ellen Verschoor 1x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.