Rioolinspectie en reiniging in de wijk Walburg

13 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Rioolinspectie en reiniging in de wijk Walburg

ZWIJNDRECHT - De komende weken wordt in een gedeelte van de wijk Walburg de riolering gereinigd en geïnspecteerd. Omwonenden kunnen hier enige overlast van ervaren. De riolering wordt namelijk met een hoge waterdruk gereinigd.

Het kan gebeuren dat de binnenriolering wordt leeggezogen of een ogenblik onder druk komt te staan. Dit kan een rioollucht in huis veroorzaken. Dit kunt u eenvoudig verhelpen door alle kranen even te laten lopen (waterslot herstellen). Direct omwonenden worden door de aannemer die het werk uitvoert per brief geïnformeerd.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.