Reunie 50 jarig bestaan van het Develstein College

04 februari 2015
Reunie 50 jarig bestaan van het Develstein College

ZWIJNDRECHT - Dit jaar bestaat het DevelsteinCollege 50 jaar en dat vieren we met een groot opgezette reünie in festivalstijl: concert@school. Hoe leuk is het om na jaren je oud-klasgenootjes weer eens te ontmoeten, een ouderwetse klassenfoto te maken en te genieten van de muziek van toen?

Twee oud-leerlingen (BuroRuw) hebben de organisatie van het evenement op zich genomen en een brede line-up samengesteld, bestaande uit veel oud-leerlingen die nog eenmaal hun muzikale kunsten tonen op de diverse podia.

Recent is onze rector Paul den Otter samen met Walter en Ruger Hoogerwerf van BuroRuw geïnterviewd door Drechtstad FM (klik hier voor het fragment en we zouden heel graag ons verhaal ook delen met de lezers. Veel oud-leerlingen zijn tenslotte nog woonachtig in deze regio.

Meer info is te vinden in een persbericht van oktober 2014 en natuurlijk op Facebook en op deze website.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.