Klein maar fijn competitieweekend voor Albatros

23 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Klein maar fijn competitieweekend voor Albatros

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 21 februari stond er een klein competitieweekend voor Albatros op het programma. Klein, maar zeker erg fijn voor een aantal teams. Zo sleepte Albatros 8 het kampioenschap in de wacht met een ruime overwinning op DSO 4. Senioren 8 klopte de ploeg uit Klundert met 8-18. Op 14 maart staat er nog een thuiswedstrijd tegen Kinderdijk op het programma, maar het kampioenschap is al binnen.

Tevens was er een mooie prestatie van Albatros C4 te zien afgelopen zaterdag. Voor de tweede keer namen zij het op tegen NIO C2. In de vorige wedstrijd tegen deze ploeg had Albatros het moeilijk, maar dit keer was het tij gekeerd. Met 8-3 stootte Albatros NIO van de derde plek in de competitie.

Albatros 5 gaf de strijd niet op en vocht voor de overwinning tot in de laatste minuut. Na bijna de hele wedstrijd achter te staan wist Albatros toch te winnen van Korbis 3 met 14-13. Spanning en sensatie was er ook in de wedstrijd van Albatros D3 tegen Vriendenschaar D4. Na een 0-1 voorsprong kwam Vriendenschaar in de laatste minuten nog gelijk met 1-1. Gelukkig scoorde Albatros vlak daarna de 1-2 en haalde D3 met een moeizame wedstrijd de overwinning binnen.

Winst was er ook voor Albatros F1 en F3. De pupillen van F1 speelde uit bij Triade en scoorde daar maarliefst 12 doelpunten. F3 verdedigde het thuisfront en scoorde er 13 tegen Korbatjo F1. E5 harkte ook twee punten binnen met een 7-1 overwinning op KCR E4.

Volgend weekend staan er wederom slechts enkele wedstrijden op het programma, maar hopelijk zijn er dan weer een paar mooie overwinningen te zien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.