Femke Konings wint goud tijdens Sidijk Toernooi

23 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Femke Konings wint goud tijdens Sidijk Toernooi

ZWIJNDRECHT - Bij het in Heerenveen gehouden Sidijk Toernooi heeft Femke Konings, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, in de Seniorklasse van de 1ste divisie beslag gelegd op het goud.

Met een fraai puntentotaal van 50,750 bleef zij haar concurrentie voor. Haar clubgenote Eline Bickel kwam tot een score van 46,500 pnt. en werd daarmee dertiende.

De Zwijndrechtse turnclub had ook succes bij de senioren van de 2de divisie. Renate van ’t Hof liet zich met 45,883 pnt. het zilver omhangen. In deze categorie werd Cynthia Kroon met 44,483 pnt. zesde en Gabriëlle de Man  elfde met 43,333 pnt.

Bij de jeugd van de eredivisie turnde Esmé van Geldorp zich naar het ereschavot. Met 38,967 pnt. veroverde zij het brons.
Naomi Visser, uitkomend bij de junioren van de eredivisie, kwam slechts weinig te kort voor het eremetaal. Zij eindigde als vierde met 45,900 pnt.
Faye Boorsma (junior – 1ste divisie) werd vijfde met 43,083 pnt. , Desiree Storm (jeugd – 1ste divisie) zevende met 43,083 pnt., Caitlin van de Graaf (jeugd-1-N2) negende met 49,050 pnt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.