Albatros maakt zich op voor slotstuk

02 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Albatros maakt zich op voor slotstuk

ZWIJNDRECHT - De korfballers van Albatros maken zich op voor de spannende slotfase van het zaalseizoen 2014-2015. Er resten nog slechts twee zaterdagen waarin heel wat beslissingen gaan vallen.

Afgelopen zaterdag was er vanwege de voorjaarsvakantie een klein programma. Voor Albatros kwamen slechts zes teams in het veld, drie uit en drie thuis in de Develsteinhal. Thuis was er winst voor kampioen E2 dat met 18-8 ACKC klopte en voor D1 dat HKC D1 met 9-8 versloeg. E3 en F1 wonnen hun uitwedstrijd bij Juliana en Merwede gemakkelijk. Verlies was er afgelopen zaterdag voor senioren 9 en D2.

Komende zaterdag belangrijke wedstrijden voor B2, D3 en E4 en F5 die de titel in hun klasse nog kunnen grijpen. B2 speelt om 11.55 uur tegen de koploper Gemini B1 en kan zich bij winst gedeeld kampioen noemen. Om 09.00 uur al spelen E4 en F5 en hen kan de titel eigenlijk niet meer ontgaan. D3 moet naar Kinderdijk D3 om in een onderling duel uit te maken wie de beste in hun klasse is.

Voor Albatros 1 staat zaterdag om 19.00 uur de ontmoeting met het gedegradeerde Haarlem gepland. De uitwedstrijd werd met 13-23 gewonnen.
Ook medekoploper Futura ontmoet zaterdag een degradant dus hoogst waarschijnlijk zal het uitdraaien op een beslissingswedstrijd op zaterdag 14 maart.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.