“Het Kringlooppunt” maakt woningen bezemschoon-leeg

11 juni 2011

ZWIJNDRECHT - Het kringlooppunt aan de Anthonie van Leeuwenhoekstraat 18 in Zwijndrecht (achter de Gamma) is een snelgroeiende organisatie. Daarom willen we allereerst onze dank uitspreken naar de inwoners van Zwijndrecht en omstreken, die ons een warm hart toedragen, door de inbreng van spullen en het kopen van spullen in onze winkel.

Velen weten inmiddels dat wij een non-profit organisatie zijn en dat de opbrengst volledig ten goede komt aan de allerarmsten in Roemenië en Kenia. Met de opbrengsten financieren we eerlijke en verantwoordelijke projecten in die landen.

We geloven dat er nog zoveel meer mogelijk is voor deze mensen. Daarom hebben we visie voor groei van “het kringlooppunt”.  Daarom zullen we ons ook gaan toeleggen op het leegruimen van woningen. Als er bijvoorbeeld een familielid is overleden en u zit opgezadeld met een heel huis wat leeggeruimd moet worden, maar u ziet daar tegenop of u heeft daar de tijd niet voor, dan kunt u eens aan ons denken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bedrijfsleider John van Ballegooijen. Tel: 0681126112

We zijn afhankelijk van de spullen die mensen bij ons komen brengen. Daarom willen we u vragen om uw 2e hands spulletjes bij ons te komen brengen zoals  kleding, meubels, witgoed, allerlei soorten huisraad en tuinmeubels. Ook zijn wij zeer geïnteresseerd in oude metalen.

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 15.00 uur

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.