Young at Heart zoekt nieuwe zangers en zangeressen

03 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Young at Heart zoekt nieuwe zangers en zangeressen

ZWIJNDRECHT - Het Zwijndrechtste koor Young at Heart zoekt nieuwe, enthousiaste leden die het leuk vinden om op donderdagochtend (met hoofdzakelijk 50+’ers) samen te zingen. Donderdag 12 maart is er vanaf 11.30 uur een gratis, open repetitie. Het koor repeteert in Wijkcentrum de Kubiek, Zwaluwstraat 1, Zwijndrecht.

Het Young at Heart koor heeft als doel gezellig met elkaar te zingen. Van gouwe ouwe klassiekers tot de hits van nu, van Marco Borsato, John Lennon, Annie M.G. Schmidt, The Sound of Music tot en met de prachtige nummers van Les Miserables. Je bent nooit te oud om te zingen! Vertrouwen, inspiratie en vooral plezier staan centraal bij Young at Heart. Met oefeningen, tips en trucs zijn we bezig met lichaam, houding, ademhaling, uitstraling en alles wat er verder mee samenhangt.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom dan donderdag 12 maart kijken of zing mee, misschien ben je wel meteen verkocht! De repetities zijn iedere donderdagochtend van 11.30 – 12.30 uur in Wijkcentrum Kubiek. De kosten bedragen € 20,00 per maand.
Meer informatie over ToBe en het koor Young at Heart, www.tobe.nl of klant@tobe.nl, 078-6133144.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.