Finale plaatsen voor O&O turnsters in Hellevoetsluis

09 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Finale plaatsen voor O&O turnsters in Hellevoetsluis

ZWIJNDRECHT - Voorbije weekend werden in Hellevoetsluis de plaatsingswedstrijden geturnd van de meisjes en dames individueel toestelturnen 4de divisie. De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O was hierbij in diverse categorieën vertegenwoordigd en wist daarbij beslag te leggen op acht startbewijzen voor de districtsfinale van 23 mei in Amsterdam.

In de juniorklasse wist Karin Hoekstra met 41,825 punten beslag te leggen op het zilver. Tot een gelijk resultaat kwam Inge Keller in de seniorcategorie. Zij pakte het zilver  met een totaalscore van 44,075. Bij de meisjes jeugd kwam Sarah den Otter net iets tekort voor het ereschavot. Zij eindigde op vierde plaats.

Verder drongen tot de finale door Channa Schonewille, Elianne Stehouwer, Manon Verboom, Leanne Barendrecht en Suzanne Kunsel, allen juniorcategorie

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.