Faye Boorsma verovert goud in de juniorklasse

09 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Faye Boorsma verovert goud in de juniorklasse

ZWIJNDRECHT - Faye Boorsma, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, heeft in Hengelo bij de kwartfinale van het Nederlands kampioenschap in de juniorklasse van de 1ste divisie met een totaalscore van 47,350 punten beslag gelegd op het goud.

Faye bouwde dit puntentotaal op met een 12,900 voor balk, waarmee zij ruimschoots eerste werd, 12,450 voor sprong, 12,200 voor vloer en 9,800 voor brug.

Haar clubgenote Femke Konings bond de strijd aan in de seniorcategorie. Met 50,317 punten veroverde zij het zilver. Ook zij was met 13,000 punten de beste op het onderdeel balk.

Beide turnsters plaatsten zich voor de halve finale.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.